Persondata

Som besøgende på Boligøkonomisk Videncenters hjemmeside, og som abonnent på vores nyhedsbrev, indsamler vi en række række oplysninger om dig, som anvendes til statistikformål og til at muliggøre udsendelse af nyhedsbrevet.

Abonnement på nyhedsbrev

Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, registreres personoplysninger i form af din e-mailadresse, for at muliggøre udsendelsen af nyhedsbrevet. Selve registreringen foregår hos tjenesten Campaign Monitor. Udvalgte medarbejdere i Realdania og Boligøkonomisk Videncenter har adgang til at tilgå listen.

Foruden registreringen ved tilmelding, registreres også, når du åbner indhold fra nyhedsbrevet. Det kan eksempelvis være, når du klikker videre for at læse en artikel, eller når din e-mail-klient indlæser indlejrede billeder. I visse tilfælde vil også din IP-adresse blive registreret i denne sammenhæng. Registrering af persondata i forbindelse med åbning af indhold fra nyhedsbrevet sker af statistiske hensyn. 

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form. 

Besøgende på hjemmesiden

De personoplysninger, som vi indsamler om besøgende på vores hjemmesider, er bl.a. generelle internetdata om dit besøg og din IP-adresse. Når du er gæst på bvc.dk, registrerer vores webserver dit besøg. 

Webserveren gemmer først og fremmest generelle internetdata om dit besøg – blandt andet hvilke sider du har besøgt, tidspunktet for besøget og længden af besøget. Disse oplysninger bruger vi til at lave statistik over trafikken på vores website. Desuden registrerer vi din computers IP-adresse. Foruden registrering på egen server, vil informationer om dit besøg kunne gemmes hos tredjepartsleverandører af cookies, såsom Google og AddThis, som vi anvender af hensyn til statistikprodukton og integration af hjemmesiden med sociale medier. Tredjeparterne vil desuden kunne anvende informationer om dit besøg til markedsføringsformål.

Dine personoplysninger bliver slettet, når vi ikke længere har behov for at behandle dem til opfyldelse af et eller flere af de ovennævnte formål. Statistiske data kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.